MIĘDZY NOŻEM A WIDELCEM

Radio Ziemi Wieluńskiej we współpracy z warsztatami gastronomicznymi
Zespołu Szkół nr 1 w Wieluniu zapraszają do wspólnego gotowania.
W każdej audycji "Między nożem a widelcem" oprócz przepisu na smaczny
obiad znajdą Państwo ciekawostki ze świata przypraw, warzyw itp.
W każdą niedzielę o 13:15 zapraszają Magdalena Jaroch i Przemysław Banaś.



18.03.2018
Krzysztof Matuszkiewicz, znany z programu TOP CHEF, Sebastian Michałczyk z Wielunia, Mateusz Rosiak z Wrocławia i Ryszard Konieczka to kolejni kucharze, którzy na początku miesiąca włączyli się w akcję charytatywną dla wielunianki Agnieszki Kubis. Posłuchajcie rozmowy:



(13:27 min.)



11.03.2018
Szymon Ryba z Pabianic, Tomasz Wróbel z Wielunia i Piotr Barczyński z Wrocławia w ubiegłym tygodniu włączyli się w organizację charytatywnej kolacji degustacyjnej dla Agnieszki. Podczas przygotowywania swoich popisowych dań dla gości znaleźli czas na krótką rozmowę o pasji do gotowania



(08:54 min.)



04.03.2018
W audycji kilka słów o witaminie C



(12:22 min.)



25.02.2018
W audycji kilka słów o oleju



(10:32 min.)



18.02.2018
W audycji kilka słów o diecie „5 do 2”



(10:25 min.)



28.01.2018
W audycji powiemy m.in. o naleśnikach



(11:49 min.)



21.01.2018
W audycji kilka słów o podrobach



(11:22 min.)



14.01.2018
W audycji kilka słów o cytrusach i granatach



(09:47 min.)



07.01.2018
W audycji kuchenne podsumowanie 2017 roku



(08:47 min.)



Wyszukaj

Kalendarz

Sobota, 21 kwietnia 2018 Jarosława, Konrada, Selmy

Motto dnia

Największy ból mogą nam zadać tylko osoby najbardziej kochane. Najgorszy, bo zaczajony, zaskakujący wróg to ten, który jest najbliżej ciebie.
~ Ryszard Kapuściński

Prognoza pogody

Reklama